பாரம்பரிய யாழ்ப்பாணத்து ஒடியல் கூழ் | Jaffna Style Spicy Sea food Odiyal Kool
Jaffna Odiyal Kool (யாழ்ப்பாணத்து ஒடியல் கூழ்) is one of the most famous and favorite dishes for Sri Lankans, especially for Tamil people. There are non-veg as well as veg kool. It is a kind of spicy seafood soup with a completely new texture. Jaffna Kool is always very spicy.
Here we are showing step by step method to make authentic Jaffna seafood kool. This delicious Jaffna Odiyal Kool contains all major seafood, fish, prawns, and crabs. As well as many vegetables. We are sure you will enjoy this spicy traditional Jaffna kool.
When you have all the ingredients, give it a try, and experience the taste. Write your thoughts and suggestions in the comment box below. and send your food photos to our social media.
கூழ் மிகவும் தடிப்பாக வந்தால் கடைசியில் கொஞ்ச தண்ணீர் சேர்த்து இறக்கவும்.
Ingredients for Jaffna Style Spicy Seafood Odiyal Kool | யாழ்ப்பாணத்து ஒடியல் கூழுக்கு தேவையான பொருட்கள்
ஒடியல் மா - Odial Flour
மீன் - Fish
இறால் - Prawn
நண்டு - Crab
முருங்கை இலை / கொவ்வை இலை - Moringa Leaves / Kovai Leaf
மிளகாய் + மஞ்சள் - Red chilli + Turmeric
புளி - Tamarind
உப்பு - Salt
மரவள்ளி கிழங்கு - Tapioca cassava
பயிற்றங்காய் - Long beans
அரிசி + கௌபி - Rice + Cowpea
பலா கொட்டை - Jackfruit Seed
0 comments :
Post a Comment